Jump to content
Why become a member? Read more... ×
  • 0
TrevorR

Embedding linked images...

Question

Seem to be getting issues seeing the photos... just get this on an up to date iPad Air 2. If you click on it the original link of the photo opens up OK as a separate tab...

E738CAE6-CB78-4EA4-B9BA-DE525A9B6D61.thumb.png.7e30db0335e5cd257cd5b95f03b379d9.png

A643C7A3-3D8D-4765-9238-EB35D48A1587.thumb.png.fe93cb32ee2c261232fb207e24c4a81d.png

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I believe this is around how the site handles https. Theres a setting somewhere but i cant get on at the moment.

Ill see what i can do

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 19/08/2018 at 16:32, charic said:

I believe this is around how the site handles https. Theres a setting somewhere but i cant get on at the moment.

Ill see what i can do

Oooh, that brings back memories! Lol! Presumably you’re using the same architecture to BC in which case confident you’ll fix it with a virtual switch flick!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

PS for extra diagnostic info... it’s only embedded links. Uploading images direct works fine. Initially I was linking to FB photos so initially checked FB permissions were all public. Then tried more straightforward online JPGs like the Anderton’s one above. Same problem. Hope that gives some extra help in tracking it down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Still not working...

Posting here for support to view

 

114413-tmp3813.jpg?w=800&h=800&fit=fill&

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×